Camilla Läckbergs känslosamma och ärliga ord om sanningen bakom varför hon lyser med sin frånvaro på Simon Skölds Instagram fick enorm respons
Camilla Läckbergs känslosamma och ärliga ord om sanningen bakom varför hon lyser med sin frånvaro på Simon Skölds Instagram fick enorm respons - Foto: Stella Pictures

Camilla Läckbergs ärliga ord – därför lägger inte maken Simon ut bilder på henne

Camilla Läckberg hyllas efter ett ärligt inlägg på Instagram. Vi vill varna för att artikeln kan upplevas som triggande för känsliga läsare.


I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram berättar nu Camilla Läckberg, 48, orsaken till att hon sällan syns på maken Simon Skölds, 35, Instagram. 

Camilla berättar att hon sedan en tid inte är bekväm i sin kropp, och att hon har svårt att omfamna den som den är. Att hennes uppväxt under 80-talet har präglat hennes syn på hur en kropp ska se ut, och att hon "lider av sina extrakilon". Under hennes tonår rådde det magra idealet "Heroin Chic", och hon har kvar alla dess dieter som skulle hjälpa en att uppnå just det, i bakhuvudet än i dag.

Camilla Läckberg om svårigheten att älska sin egen kropp: "Min skamliga bekännelse är..."

Camilla påpekar även att Simon är utbildad PT, "kanske kan det vara en tröst för någon att till och med jag med alla förutsättningar rent praktiskt - gift med en PT, gym i källaren, behöver inte tänka på vad bra råvaror kostar, och så vidare - fortfarande har svårt komma in i bra vanor.", skriver hon bland annat i inlägget. 

Simon går att hitta i kommentarsfältet till bilden. "För mig är du världens finaste på alla sätt", skriver han i sin kommentar.

Camilla Läckberg: "De ideal vi växer upp med, präglar oss för resten av livet" 

Responsen på inlägget var enormt. I skrivande stund har inlägget över 3000 kommentarer. Så Camilla postade ett till inlägg, där hon tackar för gensvaret på det första inlägget. Men hon adresserar även vikten av att ta makten över sin egen kropp. 

"Det tar tid och energi från sånt som är viktigt på riktigt, det vänder oss kvinnor mot varandra, det söndrar och härskar och tar fokus från annat vi vill uppnå i livet.", skriver hon bland annat.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.