Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Helena Seger intog plan – i skor för 15 000

Nöje | 31/05/2009 20:16

Helena Seger firade Zlatan med de andra fotbollsfruarna.

Zlatan – en hjälte

Zlatan kommer med största säkerhet att hyllas som en hjälte i Italien idag. Under söndagseftermiddagen tog nämligen hans Inter emot Atalanta på hemmaplan. Och Luis Figo, som gjorde sin sista match i karriären, fick se sig blåst på rampljuset. Den här dagen handlade mest om Zlatan. Ibra totaldominerade inte bara dagens match utan även hela säsongen – i dag summerades nämligen säsongen och Zlatan står ensam som skytteligavinnare.

Helena trippade in på plan –i klackar för 15 000 kronor

Som traditionen gör gällande så samlas alltid spelarnas bättre hälfter, flickvänner och barn för att heja på. Figos oerhört vackra fru Helen Swedin matchade makens fotbollströja med snygga pilotglasögon. Jose "The Special One" Mourinho tog det för en gångs skull lite lugnt och lekte med sina barn istället för att bitchslappa Puyol.

Och Helena Seger. Wow! Hon har snart avancerat till en WAG i Victoria Beckham-klass. Den blonda svenskan trippade nämligen ut på gräsplan i varje fashionistas dröm –ett par klackar från franska modehuset Balmain. Prislappen? Nätta 15 670 svenska kronor.

Sugen på ett par? Tanka kreditkortet och klicka hem dem från nätshoppingpalatset Luisa Viaroma.

Skrivet av: