Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Snyggare brun med ansiktsbehandling

- 30/06/2009, 21:36 -

Hudterapeut: Bättre start kan du inte få.

Hänger du med i solrejset?

När det gäller att få den där fantastiska solbrännan är goda råd dyra.

Ett tips är att fräscha upp huden - ge den en nystart för att pigmenten ska få alla chanser att göra sitt jobb.

–En ansiktsbehandling ger absolut en snyggare bränna, säger Helena Thell till Nyheter24 och tillägger:

– Peelingen tar ju bort alla döda hudceller och återfuktningen gör att huden blir mjuk, ung och elastisk.

Enligt Helena, som jobbar som hudterapeut på Naglar på FRIDAS på Östermalm i Stockholm, är det bäst att göra behandlingen dagen före man drar till playan. Men det räcker med ett, eller kanske två besök, för hela sommaren.

Paulina Danielsson, en av de största privatbloggarna, följde med oss till Helena för att pröva på en hel ansiktsbehandling. Besöket tog ungefär en och en halv timme och resultatet blev lyckat.

– Det var jätteskönt, och min hy känns superfräsh nu, säger Paulina, mer känd som Paow.

Fåfänga killar

Grabb och vill få lite sjystare hy? Inga problem. Den där "fjolligheten" som förr gick hand i hand med skönhetsbehandlingar är som borta, menar Helena. Tvärtom har det blivit ganska vanligt att de kommer till salongen, även om det är tjejerna som pushat på.

– Det är inte grabbarna som ringer och bokar in första besöket, utan det gör mamman eller flickvännen, säger Helena Thell till Nyheter24 och fortsätter:

–Men sen så känner de "gud, det här var ju verkligen skönt, varför har jag inte gjort det tidigare?" Efter det ringer de själva och beställer en tid.

Skrivet av: