Blondinbella trött på kraven

"Suck. Hur orkar vi?"


Sveriges största bloggare, 17-åriga Isabella Löwengrip, har i ett inlägg rasat över kraven på unga kvinnor idag. "När man inte är i skolan, jobbar eller tränar måste man ha 50 vänner att träffa." I bloggen Blondinbella skriver hon varje dag om sitt hektiska liv som medieuppmärksammad ung tjej och nu verkar bägaren rinna över.

Bloggerskan räknar argt upp de krav en kvinna har på sig själv idag. "Måste vi alltid dra det ännu längre då vi ska vara dessa übermänniskor som klarar mer än vad någon mänsklig varelse någonsin har lyckats uträtta"

Om Isabella lyckas skapa en debatt återstår att se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.