Här börjar Emma Watson i höst

- 21/07/2009, 10:50 -

Nu bekräftar stjärnan universitetsryktena.

Att ha växt upp i rampljuset är mer än en dans på rosor. Det kan Emma Watson skriva under på, Harry Potter-stjärnan som gått på röda mattan sedan hon var bara nio år gammal.

Tiden går fort när man har roligt, och i höst ska Emma börja på universitetet. Det var länge oklart var den nittonåriga stjärnan valt att gå, men nu har hon bekräftat de rykten hennes medskådis Daniel Radcliffe råkade starta: Emma kommer börja på Brown University i USA.

–Jag ska gå på Brown, ett Ivu League-etablissemang i USA. Jag ska läsa litteratur där, säger stjärnan enligt Access Hollywood.

Men samtidigt som hon är glad över att börja i skolan igen oroar hon sig över hur hennes kändisskap kommer påverka skolgången.

– Jag hoppas att det bara kommer ta en kort tid innan jag är känd som "Emma Watson, eleven från Storbritannien" istället för "Emma Watson som var med i de där Harry Potter-filmerna", säger Emma angående skolstarten.

Men Daniel Radcliffe hoppas att det blir andra bullar.

– Jag önskar verkligen att hennes rumskompis är ett massivt Harry Potter-fan. Jag hoppas att det första hon ser är sitt ansikte på ett påslakan, sade Radcliffe till People Magazine.

Emma ska plugga heltid, och även om det kommer ta mycket energi är hon inte redo att sluta jobba som skådespelerska.

– Jag vill verkligen fortsätta. Jag har lyckats jonglera och balansera studier och jobb bra nog hittills, så jag ser ingen anledning till att jag ska sluta med det, berättade hon för People Magazine. Men jag ser fram emot att vara som en vanlig tonåring, och jag vill uppleva något normalt. Bara en lite normalitet under ett tag skulle vara bra.

Skrivet av: