Sonen tvingades se MJ:s dödskamp

Läkaren ville ha vittne - äldsta sonen tvingades se sin pappa dö.


Michael Jacksons död har omgetts av mystik, och i ett försök att ge klarhet i frågan har polisen kartlagt varenda sekund av poplegendens sista timmar.

Den nya utredningen har gett fler detaljer kring fallet, och har avslöjat att Michaels äldsta son, Prince Michael, tvingades att se hur familjens privata läkare Conrad Murray gjorde hjärt- och lungräddning på stjärnan.

Anledning? Murray ville att en familjemedlem skulle kunna vittna om att han verkligen försökt väcka Michael.

Nu rasar familjen mot läkarens agerande, och familjens doktor samt nära vän Steven Hoefflin beskrev pojken som "förståeligt traumatiserad".

De planerar också att stämma de som har haft att göra med Michaels död, även om de inte polisanmäls.

– Familjen Jackson vill inte att de som bidrog till Michaels död bara ska sitta i fängelse, de vill också att de ska få betala - bokstavligen, säger en nära källa till The Sun.

Det råder starka misstankar om att det som orsakade den hjärtattack som tog stjärnans liv var drogen Propofol. Hoefflin tror att det var läkarens fel att Michael dog.

– Murray somnade troligen kvällen då Michael dog. Under tiden satt Propofol-injektionen kvar i Michaels arm, förklarade han. Profol-flaskor med bortslitna etiketter hittades senare i Jacksons hem, och man misstänker att de tagits bort för att det inte ska gå att spåra vem som har skrivit ut drogen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!