Omer välkomnas in i familjen Jackson

"Vi kommer inte att förneka det. Vi kommer att ge honom samma kärlek och som vi gör med Prince, Paris och Blanket."


Michael Jacksons bror, Jermaine Jackson, berättar nu att han välkomnar Michaels påstådde son, Omer Bhatti, till familjen Jackson.

Men bara om det visar sig att han verkligen är Michaels fjärde barn.

Den 25-årige norske rapparen, Omar, sägs vara ett resultat av ett one night stand.

Ryktena om att han ska vara Michaels hemlige son sattes igång då han fick sitta på första raden tillsammans med familjen Jackson under världsartistens minnesstund på Staples Center i Los Angeles för två veckor sedan.

–Min syster gick och hämtade honom så att han kunde sitta närmare min mamma, säger Jermaine till Daily Mail.

Jermain säger att han fortfarande inte är säker på om Omer är hans brors son. Men om han är det så ska han bli behandlad på exakt samma sätt som de tre yngre syskonen.

–Vi kommer inte att förneka det. Vi kommer att ge honom samma kärlek och som vi gör med Prince, Paris och Blanket. Jag kan inte säkert säga om han är Michaels barn men jag har sett det här barnet runt omkring honom.

Jermaine säger att Omer såg precis ut som den sjuårige Blanket när han var yngre.

–Om Omer är hans son, så är han hans son, förklarar Jermaine för Daily Mail.

Det sägs att Omers DNA nu kommer att testas för att ta reda på om Michael var hans pappa eller inte.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.