"Läkaren dödade Jackson"

Pappan: "Läkaren gav honom något för att vila, och han vaknade inte upp igen. Något är fel"


Sedan Michael Jacksons död i slutet av juni har misstankarna mot stjärnans läkare Conrad Murray blivit allt starkare.

Man har trott att Murray gett popkungen en dödlig dos av det extremt starka läkemedlet Propofol, och att det var det som tog hans liv.

Enligt TMZ står det nu klart att det var Murray som gav världsstjärnan läkemedlet som bidrog till Jacksons hjärtattack - och död. Det är i alla fall vad läkaren själv har sagt till brottsutredarna.

Även en källa nära familjen bekräftar till CNN att det var Murray som gav Jackson narkosmedlet, mer känt under namnet Diprivan, högst 24 timmar innan stjärnans död; något som antagligen dödade honom.

Polisen och familjen har länge hyst misstankar mot Murray. Två dagar efter Jacksons död berättade Murray för brottsutredarna att han gav det starka läkemedlet till Jackson, uppger ett flertal källor inom brottsutredningen till TMZ.

– Läkaren gav honom något för att vila, och han vaknade inte upp igen. Något är fel, sade Michaels pappa Joe Jackson under en intervju på Larry King Live förra veckan.

Polisen misstänker att Murray helt enkelt inte var tillräckligt uppmärksam när Jacksons hjärta slutade slå. Han ska ha somnat efter det att Jackson fått i sig läkemedlet.

När Murray vaknade ska Jackson redan ha dött av en hjärtattack, uppger TMZ.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!