Allt om Michaels nära relation till Omer

Michael kallade Omer för "lilla apan."


Michael Jackson hade en nära relation med sina tre barn, men var även mentor åt många andra barn under de år han levde - inklusive Omer Bhatti.

Som Nyheter24 tidigare skrivit om har det nu framkommit att den norske rapparen, Omer, tydligen hade en nära relation till Michael på ett sätt som ingen trodde. Nämligen att han är Michaels okände son.

Omer satt på första raden, tillsammans med familjen Jackson, under minnesstunden i Los Angeles för drygt två veckor sedan.

Han har, enligt People, stannat kvar i USA efter minnesstunden där han just nu bor hos familjen Jackson i deras hem i Encino, Kalifornien.

En väl insatt källa berättar nu öppet historien om relationen mellan Michael och hans påstådde son Omer.

Ricky Harlow, 26, var med i rockbandet Harlow, som låg under Michaels skivbolag, MJJ Records. I och med det hade han alltid en öppen inbjudan till Michaels ranch, Neverland.

Omer var under en period inkvarterad på Neverland hos Michael och träffade Ricky med jämna mellanrum.

– Alla kände till honom som "lille Michael", och Michael själv kallade honom för "lilla apan", berättar Ricky för People.

Ricky, som då var 15 år, spenderade många veckor på Michaels ranch och kommer ihåg att Omer och Michael stod varandra väldigt nära.

Men han säger att medias rapporter om att Omer skulle vara Michaels son inte känns så troliga.

– De hade en far- och sonrelation. Men jag trodde aldrig att Michael var hans biologiska pappa. De träffades när "lille Michael" uppträdde i en tävling genom att imitera Michael i mitten av 90-talet. Michael såg det och blev helt tagen och tog därefter kontakt med familjen, säger Ricky.

Familjen Jackson kommer ihåg den starka relationen mellan Omer och Michael och har nu välkomnat in honom i familjen.

– De har verkligen tagit in honom i familjen. Han levde med Michael som en son. Efter att Michael dog kom han hem till familjen Jacksons i Encino. Han kom dit tillsammans med Michaels barn, säger Ricky till People.

Ricky berättar även att Michael verkligen höll av Omer.

– Han sa alltid: "När ni åker fyrhjuling, så SNÄLLA var försiktiga eftersom 'lille Michael' bor hos mig", säger Ricky.

Omer både klädde och rörde sig som Michael.

– Jag kunde se att "lille Michael" hade Michael som sin idol, säger Ricky till People.

Det sägs att Omer nu kommer att få genomgå ett DNA-test för att se om han är Michaels biologiska son.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.