Barnstjärna sniffade amfetamin på Olsens fest

Stephanie Tanner knarkade för fullt.


Barnstjärnan Jodie Sweetin minns ni kanske från "Huset fullt"? Då var hon äppelkindad och älskvärd – något som passade hennes rollkaraktär Stephanie Tanner som handen i handsken. Men kändisskapet sög in henne i en ondskefull cirkel av drogmissbruk och alkoholism. I sin kommande självbiografi unSweetined berättar hon mycket detaljerat om sitt hårda festande.

Metaamfetamin, ecstasy, kokain och alkohol stod högt upp på stjärnans inköpslista. Bland annat berättar hon om när hon år 2004 sniffade metamfetamin i ett badrum under Olsentvillingarnas premiär av filmen "New York Minute". Jodie gick på röda mattan hög som ett hus och lät sig fotograferas med Olsentvillingarna.

– Det var svårt för människor att tro att jag knarkade så mycket. Jag tittar på bilder från den här festen och jag ser inte ens påtänd ut.

När Jodie gick i high school körde hon ecstasy. När hon började college gick hon över till kokain.

– Det fanns gånger jag körde så mycket kokain och bara låg på golvet helt slut och tänkte att 'nu dör jag'. Men jag brydde mig inte, skriver hon, enligt Us Magazine.

VIDEO: Jodie Sweetin i Huset Fullt

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

2 timmar sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

3 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.