Mary-Kate och Ashley bråkar

Ashley Olsen har fått nog av sin oansvariga syster Mary-Kate.


Tvllingarna har byggt ett imperium på sin tvåsamhet. Värt miljoner. Nu verkar det som att syskonrivaliteten börjar göra sig mer än påmind. 22-åringarna har nämligen rykt ihop. Ashley Olsen är den som vill göra seriös karriär som modeskapare och designer. Något som Mary-Kate visserligen också vill. Men däremot har hon inte varit villig att ge upp sitt festande och drickande.

– Ashley vill verkligen bli en respekterad affärskvinna och tagen på allvar. MK (Mary-Kate) vill det också men hon har inte varit villig att ge upp sin livsstil och växa upp för jobbet, säger en källa enligt perezhilton.com.

Nu väljer Ashley något drastiskt att distansera sig från sin syster.

– Ashley tog ett svårt beslut. Hon beslöt att MK inte skulle vara inblandad i deras senaste kollektion "The Row". Hon bad sin syster att ta en paus från sina ansvarsområden tills hon har ordnat upp sitt privatliv.

Och bråket är därmed i full gång. Mary-Kate är rasande. Mycket på grund av att Row-kollektionen var hennes idé. Nu är hon hänvisad till den billigare delen "Elizabeth & James". Fortsättning följer...

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!