Inför Stockholms modevecka

Nyheter24 ger dig rapporteringen från Fashion Week by Berns som ligger i tiden.


I morgon samlas Sveriges modeelit och andra hipsters för att sitta front row när svenskt mode visas på Berns salonger.

Fashion Week by Berns hålls den här veckan måndag, tisdag, onsdag och kommer främst fungera som catwalkscen för svenska märken. Acne, Minimarket, Cheap Monday, Hope, med flera kommer visa upp sina kollektioner för höst/vinter 2009.

Modeveckan är ett medium för designers som vill marknadsföra och visa upp sina nya kollektioner. Åskådarna är oftast privat inbjudna och består framförallt av branschfolk, det vill säga inköpare, designers, journalister och fotografer.

Nytt för i år är att internationella märken välkomnas till Fashion Week by Berns. Danskt mode står i fokus och bland annat Wood Wood kommer att visa upp sina nyskapande kreationer.

Nyheter24 kommer att ta med er läsare till modeveckan med ständiga uppdateringar och nya bilder från Berns salonger. För mer information och program se www.fashionweekbyberns.com.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.