Lördag 1 Okt
Stockholm

Modellerna vittnar mot Bingo Rimér

Marie Plosjö har stämt Bingo Rimér. Nu får hon stöd av flera glamourmodeller.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Marie Plosjö och hennes syster Monia Plosjö har stämt erotikkungen Bingo Rimér för kontraktsbrott. Anledningen är att han använt bilder på dem utan deras godkännande. Nu ställer sig tre andra glamourmodeller på deras sida. Men de fruktar repressalier.

– Jag har fått mejl från en annan flicka också som säger att hon är rädd för Bingo Rimérs repressalier och vill vittna anonymt, så det finns fler tjejer, säger Axel Transby enligt Realtid.

Enligt honom har Marie Plosjö under ett par månader försökt hitta andra modeller som kan hjälpa henne i hennes stämning. Modellerna är Anna Lindén, Andrea Myrander och Jennifer Lopez.

De ska vittna om ”att Bingo Rimér har för vana att förfoga över sitt bild/filmmaterial utan att fråga sina modeller och därvid bryta mot överenskommelser och skrivna avtal”. Men Bingo Rimér slår ifrån sig kritiken.

– Det är ju bara dumheter. Det ligger absolut ingen som helst sanning i det. Det skulle vara aningen oproffessionellt och man kan ju vända på det och säga att det kanske är så att det inte finns så många som har så mycket negativt att säga om mig och att det är därför de inte lyckats få tag på några att vittna mot mig, säger Bingo Rimér till Realtid.

Systrarna Plosjö kräver 500 000 kronor vardera plus ränta i skadestånd.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.