Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De bästa rougen: topp 5

- 15/05/2009, 21:00 -

Sluta nypa dig i kinderna för att uppnå rosighet din snåljåp! Köp ett rouge! Här är den ultmata rouge-guiden. Det var så lite så.

Sminkforumet Makeupalley.com är mötesplatsen för alla sminkjunkies. Där betygsätter de produkt för produkt. Utförliga beskrivningar om hur mycket ragg vissa får med en speciell mascara eller hur de inte kan leva utan ett speciellt rouge. Kolla in medlemmarnas all time-favoriter.

1. MAC Earth to Earth Mineralized Blush/Highlighter Duo- Grand Duos Collection. Köp för 176:- på Mac Cosmetics.

Kommentarer om produkten:

 • Jag kan inte tänka mig att vara utan det här rouget. Den värmer upp min hudton på det mest naturliga sättet. Tanken på att vara utan den är skrämmande.
 • Jag har länge letat efter ett fint persikofärgat rouge. Den ger ett naturligt skimmer.
 • Vilken fin färg för en tjej med varma toner som jag. Färgen är glimrande persikobronzig med en hint av rosa.
 • Förut skulle jag aldrig ha tänkt på att köpa ett rouge som det här eftersom jag oftast håller mig till rosa eller persikofärgade toner, men jag kunde inte motstå det här rouget. Det är ett naturligt vackert rouge och jag är så glad att jag köpte det! Jag är väldigt blek och det ser inte för bronzigt/mörkt ut även på mitt skinn.

2. Jane Blushing Petal. Köp på Amazon för 75:-

Kommentarer om produkten:

 • Du vet när ditt rouge ska få dig att se sådär fräsch och rosig ut som när du precis kommit tillbaka från en löprunda? Det här rouget gör precis det för mig.
 • Rouge är allt jag bär dag och natt. Foundation och mitt skinn är som olja och vatten ihop. Ibland använder jag eyeliner, men rouge är ett måste. Förpackningen är grym och asken är i precis rätt storlek. Min hudton är mellanljus med en liten gul underton. Kvalitén på det här rouget är som silke. När man applicerar det som en svag bris och ger ett mjukt resultat med inget skimmer eller glitter. Färgen passar alla hudtyper och toner tror jag! Det här är ett fantastiskt rouge!
 • Det är sant folk, det här är underbara grejer och billigt skit. Jag har rouge från Nars, MAC, Dior, you name it - och den här från Jane är precis lika bra om inte bättre. Den ger en bra naturligt rosig look som är jättefin och piggar upp ditt ansikte. Love it. Enough said.

3. NARS Super Orgasm Blush. Köp på NARS Cosmetics för cirka 200:- eller buda på ebay.

Kommentarer om produkten:

 • Det bästa rouget EVER! Ser ser så hälsosam ut! Glittret syns inte så mycket på huden. Det här är det bästa persikorosa rouge jag någonsin använt för min hudton. Man behöver inte använda något annat smink. Det är stor skillnad före och efter rouget.
 • Super Orgasm har en fin rosa ton med en underton av persika och guldiga inslag. Guldet skippar jag gärna på dagen och sparar till kvällssminket. Priset är ganska högt för rouget så jag får se om jag köper det igen även fast jag tycker att detta var toppen.
 • Det här är The Orgasm du ska skaffa om du har ljus hudton och persikofärgen känns lite off på dig. Super Orgasm är det ultimata vårrouget. Rouget har en varm rosa: en rosa färg med en touch av persika som är väldigt smickrande. Jag försökt att hitta den här färgen i evighet, och det har visat sig varit supersvårt. Det här är det populäraste rouget hos NARS. Fast det var mycket glitter i rouget och det gör att chansen att det blir fel är högre. Men låt inte glittret skrämma dig! Som alla säger- skaka bara av borsten lite och glittret försvinner. Hoppas att det kommer ut en version som inte innehåller glitter snart!

4. L'Oreal True Match super-blendable blush. Köp på Amazon för 80:-

Kommentarer om produkten:

 • Jag älskar det här rouget! Det lyser så naturligt och ger mig ett fint glow. Jag har det i "baby blossom". Du behöver bara lite och sedan ser det helt fantastiskt ut och jättenaturligt. Det enda jag önskade är att det var lite billigare. Borsten följer med rouget men jag rekommenderar att köpa en riktig rougeborste istället.
 • Grymt bra rouge. Det räckte hela 1 1/2 år för mig. Mycket positivt att det finns en spegel och en borste med i asken.
 • Jag har velat testa ett nytt rouge ett tag för jag har använt samma rouge år efter år (Body Shop #7: Hazelnut) och tyckte det var dags för någonting nytt. jag såg den här färgen och tänkte att Lóreal är ett fantastiskt märke. Jag köpte i alla fall rouget i tonen "Rosy Outlook" och jag måste säga att jag var väldigt imponerad. Färgen var jättevacker. Mitt enda klagomål? Det varade inte längre än fyra och en halv timme och borsten som följde med var skitdålig. Köp en egen borste!

5. MAC Love Thing Blush. Köp på Mac för 140:- eller buda på ebay.

Kommentarer om produkten:

 • Jag ville egentligen testa "Merrily" men den var utsåld så jag slog till på "Love Thing". Excellent!! Det ser precis ut som om jag just varit ute på en promenad en kall vinterdag. Jag skulle absolut köpa den igen!
 • Jag tycker att det här rouget var topppen. MEN. Det var lite starkt. Därför rekommenderar jag att man skakar eller blåser av borsten innan man använder det. Då blir det toppen!
 • Hey ladies let me tell ya! Det här rouget is the shit! Jag använder Mac NC50 som foundation som är ganska mörk, lite karamell till tonen. Hur som helst så är det här rouget det enda som lyser upp mitt ansikte på rätt sätt. Jag ser väldigt oskyldigt flickaktig ut och älskar det!

Skrivet av: