Kändisar som hatar sina världsberömda roller

Ikoniska roller som Rose i Titanic eller Edward Cullen i Twilight har hyllats av hela världen. Men vad tycker skådespelarna själva om sina roller?


Om du någonsin känner igen dig i ordspråket "Du är din egen värsta kritiker", så behöver du inte känna dig ensam. Det visar sig att till och med världskända skådespelare kan vara missnöjda med sina insatser. 

Daniel Radcliffe som Harry Potter 

Daniel Radcliffe är en av världens mest hyllade skådisar efter sin insats som huvudrollen i de berömda Harry Potter-filmerna. 

Men han verkar inte helt lika nöjd själv... 

I en intervju med Playboy erkänner han nämligen att han inte tycker om att titta på "Harry Potter och Halvblodsprinsen" från 2009, eftersom han inte är nöjd med sin skådespelarinsats. 

– Jag är verkligen inte bra i den, jag hatar den... mitt skådespeleri är väldigt enformigt och jag kan se att jag var väldigt självbelåten och vad jag försökte göra kom inte fram, säger stjärnan och fortsätter: 

– Min bästa film är den femte (Harry Potter och Fenixorden), för där kan jag se en utveckling. 

Bildkälla: Willy Sanjuan/TT.

Miley Cyrus som Hannah Montana 

Miley Cyrus har mycket att tacka Disney-showen Hannah Montana, för sin framgång. Men det är inte alltid varit en dans på rosor. 

I en intervju med Marie Claire 2015, berättar Miley att hon i många år fick lära sig hur en "tjej skulle vara", när hon arbetade med tv-programmet. 

– De gjorde mig till någon jag inte var, vilket förmodligen ligger bakom en del dysmorfofobi, eftersom jag hade blivit sminkad och fixad varje dag under så lång tid, så sen när jag inte jobbade med showen längre, kände jag "vem fan är jag?", berättar hon. 

Bildkälla: Stella Pictures.

Kate Winslet som Rose i Titanic 

Filmen Titanic har vunnit flera Oscars statyetter och Kate Winslet har själv blivit nominerad som "bästa skådespelerska" för rollen som Rose. I tidningen The Telegraph öppnar Kate upp om vad hon tycker om filmen i efterhand. 

– I varenda scen tänker jag "Seriöst? Seriöst!? Du gjorde det så? Herregud... Till och med min amerikanska accent, jag kan inte lyssna på den. Det är fruktansvärt, berättar skådespelerskan och fortsätter:

– Förhoppningsvis är den så mycket bättre nu. Det låter väldigt egotrippat, men skådespelare tenderar att vara väldigt självkritiska. Jag tycker att det är svårt att titta på några av mina framträdanden, men när jag kollar på Titanic tänker jag bara "Herregud, jag vill göra om det där". 

Bildkälla: YouTube.

Robert Pattinson som Edward Cullen i Twilight 

Det är ingen nyhet att flickidolen Robert Pattinson hatar Twilight och allt som har med filmen att göra. Det är något han uttryckt i flera intervjuer under åren. 

Men en av de mest minnesvärda sakerna han sagt om sin karaktär Edward Cullen är kanske ändå detta: 

– Han är en sån löjlig person... Ju mer jag läste manuset, desto mer hatade jag den här killen. Dessutom är han en 108-årig oskuld, så han har uppenbarligen några problem.

Bildkälla: Joel Ryan/TT.

Jamie Dornan som Christian Grey i Fifty Shades of Grey 

Jamie Dornan slog igenom 2015 när han spelade huvudrollen i den mycket omtalade filmen Fifty Shades of Grey. 

I podcasten Out To Lunch with Jay Rayner berättar skådisen om hur svårt det var att förstå karaktären Christian Grey. 

– Jag kommer nog aldrig spela en karaktär som är så olik mig själv, berättar han. 

Jamie har dessutom tidigare berättat att hans fru inte sett filmerna

Bildkälla: Jonathan Short/TT.

LÄS MER: 

Filmstjärnorna som tackat nej till ikoniska roller

19 kändisar som har dödat andra människor

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.