Karin vann lyxfrisyr!

- 17/04/2009, 15:27 -

Grattis Karin!

Karin är en av två vinnare som kammat hem första priset som är en gratis klippning hos Corinne & Friends.

Corinne Henrikssons motivering till att de valde Karin:

"Jag valde Karin då jag tror att vi kommer att få se en stor förändring. Hon har ett ganska vanligt långt hår med en halvlång lugg som varken är det ena eller det andra"

Hur känns det?

– Det känns jättebra. Nu har det gått för långt med min frisyr. Jag bara hunnit skriva på min uppsats på senaste tiden och varken orkat eller hunnit göra något med mitt hår.

Vad hoppas du på?

– Jag hoppas på lite färg och framförallt mer volym och glans till mitt skandinaviska hår som är alldeles för tunnt och glatt. Men något klassiskt och enkelt men ändå nytt och fräscht. Jag är rätt feg och vill ha tips och råd på vilka färger jag passar i.

Varför tror du att du vann?

– Det var väl en kombination av min bild och min slogan.

Hur vill du inte ha ditt hår?

– Jag skulle inte uppskatta om de snaggade mig. Mitt ansikte passar inte i det. Jag vill helst inte ha mitt hår i punkig stil.

Det här kommer att hända hos Corinne & Friends:

"Förutom att klippa det kommer jag att satsa mycket tid på att gå igenom hur hon skall sköta om sitt hår hemma. Val av produkter/verktyg och hur hon ska styla det själv. Jag kommer även att ge henne tips kring makeup då det är avgörande att man tänker helhet och är beredd att lägga ner lite tid hemma själv."

Skrivet av: