Lördag 31 Jul
Stockholm

Dolphs fru överfallen i hemmet

Hotade henne med kniv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rånare bröt sig in i ett hem och band fast en kvinna. Vad de inte visste var att det var actionstjärnan och karateexperten Dolph Lundgrens hem. Dolph själv var inte inte hemma i huset som ligger i närheten av Marbella, Spanien.

– Saker och ting hade nog slutat annorlunda om Dolph hade varit inne, säger en källa till Daily Mail.

Rånarna band fast Dolphs fru Anette som tvingades lämna över pengar och juveler under knivhot. Men när de såg familjefoton i ett av sovrummen på Dolph och barnen förstod de vems hus de hade brutit sig in i. De beväpnade rånarna flydde på en gång efter upptäckten.

– De lämnade Anette som var chockad. Hon är Dolphs ängel och alla som bråkar med henne bråkar med honom, säger en källa till Daily Mail.

Efter att rånarna flytt ringde Anette sin man i tårar för att berätta vad som hade hänt. Polisen letar fortfarande efter de tre brottslingarna. En källa till Daily Mail uppger att polisen har väldigt få ledtrådar. All tre inbrottstjuvar bar rånarluvor och de har ingen riktig beskrivning att gå på.

Dolph har nu gjort ett flertal säkerhetsåtgärder för att undvika att det händer igen. Anette har pratat om att lämna hemmet men Dolph övertygade henne om att de ska avvakta, skriver Daily Mail.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela