Lördag 23 Okt
Stockholm

Jordan, 6, utsatt för sexövergrepp

Supermodellen Katie Price blev sexattackerad som sexåring

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brittiska modellen Katie "Jordan" Price avslöjar en traumatisk hemlighet från barndomen.

Bara sex år gammal blev den nuvarande glamourmodellen utsatt för en pedofilattack i en park.

Numera 30 år gamla Katie Price berättade om den skrämmande händelsen i en teveshow nyligen. Först talar Jordan om hur hon som tonåring blev fotograferad av en dömd pedofil. Men sedan kommer det verkligt gripande avslöjandet.

Under tårar började hon stakande avslöja hur det hela gick till.

– Värre saker än så hände mig när jag var ännu yngre, säger hon.

Tystnaden är kompakt i tevestudion när Katie Price nervöst sneglar mot sin mamma och sin make, sångaren Peter André, i publiken innan hon fortsätter den skrämmande berättelsen.

– Det var i en park, men ja. Jag vet inte. Jag har aldrig riktigt... Åh Gud, vad är det för fel på mig?, säger hon med darrande stämma.

Katie Price var bara sex år gammal när det hände. Hon lekte kurragömma med en kompis i en park nära hemmet. Hennes mamma satt och snackade på en bänk i närheten, när en man kom fram och lovade köpa varsin glass till flickorna. Mannen ställde upp flickorna för att sedan blotta sig. Han tog också på flickorna.

Katie var skräckslagen av närmandet, men alltför rädd för att skrika. Hon kände att hon skulle göra som pedofilmanen sa.

Till slut kom några äldre barn som sett vad som hänt fram och skrämde bort mannen. Katies mamma ringde omedelbart polisen, men pedofilen försvann snabbt och lyckades aldrig bli gripen.

Men Katie påstår att hon inte trott att hon påverkats så mycket av det traumatiska övergreppet trots allt.

– Men uppenbarligen måste det ändå ha gjort det. Men man lär sig väl att leva med saker, antar jag?, säger en skakad Katie Price enligt News Of The World.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela