Heidi och Spencer ångrar sig -igen

Ber om att få komma tillbaka.


På måndagen lämnade Heidi och Spencer Pratt, även kallad Speidi, kändissåpan I'm a celebrity...Get me out of here! för tredje gången. Men redan efter ett par dagar vill de tillbaka till djungelträsket. På Spencers Twitter kan man läsa hur de ber till Jesus om att få komma tillbaka till serien.

"Vi ber till Jesus att NBC ska förlåta oss för att vi hoppade av! Avhoppare vinner aldrig och vinnare hoppar aldrig av!"

Frågan är hur länge Speidi skulle klara djungeln om de fick komma tillbaka, vore det inte komiskt om de hoppade av en fjärde gång?

Se fenomenet Speidi:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

"Gift vid första ögonkastet"-paret har drabbats av missfall

Följaren kom till undsättning – hjälpte influencern i hemmet

1 timme sedan
Influencer och tv-profilen Victoria Eklund delar med sig av sin utmanande äggfrysning på Tiktok. När hon en lördagskväll stötte på problem kom en följare hem till henne och hjälpte till.

Usher uppträder på Super Bowl

2 timmar sedan
Den amerikanske r'n'b-stjärnan Usher blir huvudakt i halvtidsshowen av nästa Super Bowl, rapporterar Billboard.

Lasse Berghagen har vaknat

3 timmar sedan
Den folkkäre artisten Lasse Berghagen är vaken igen efter att ha legat nedsövd på Karolinska sjukhuset i Solna på grund av komplikationer efter en stor operation, rapporterar Expressen med hänvisning till dottern Malin Berghagens blogg.

Artister protesterar mot vapenlagar

idag 14:00
Billie Eilish, Peter Gabriel, Sheryl Crowe och Nile Rodgers gör gemensam sak och protesterar mot USA:s generösa vapenlagar. Tillsammans med andra artister har de gått samman under namnet "Artists for action to prevent gun violence" och beskriver sig som en icke-politisk organisation som vill få amerikaner att hjälpa till att minska landets vapenvåld.

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

idag 11:21
Lasse Åberg och hans fru Inger Åberg, har varit gifta i snart 60 år. Nu avslöjar han hemligheten som hållit den långvariga kärleken vid liv.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.