Mike Tyson ville döda Brad Pitt

Boxningstjärnan hotade att döda Brad Pitt ett flertal gånger.


Mike Tyson har för länge sedan lämnat sina gyllene boxningsdagar bakom sig. Nu verkar han ha startat en karriär i galenskap. Vi minns ju alla hur han i fradgande ilska attackerat människor både i och utanför ringen. Men inte heller de största av stjärnor klarar sig undan boxarens vrede.

För enligt nya uppgifter ska Mike Tyson ha hotat Brad Pitt till livet flera gånger. Anledningen var att Pitt dejtade hans exfru Robin Givens som Tyson ansåg vara sitt livs kärlek. Efter skilsmässan med Tyson anklagade dock Givens honom för våldtäkt och misshandel. Knappast ett tecken på kärlek.

– Det var stor konkurrens mellan Mike Tyson och Brad Pitt, för att få Robin att gifta sig med en av dem. Tyson ville döda Pitt för att han vägrade att sluta uppvakta Robin. Han ringde honom och sa att han skulle få honom dödad om han inte backade. Han gjorde det flera gånger, säger en nära vän till Mike Tyson enligt Wendyista.

Men det stannade inte bara vid hot. Mike Tyson tog även sina pengar till hjälp för att hyra en yrkesmördare och göra sig av med kärlekskonkurrensen.

– Han betalade honom 20 lax kontant. Men han ändrade sig och bestämde sig för att göra jobbet själv. Tro mig, som vi alla vet så är Mike mer än kapabel att döda Pitt med ett slag, säger vännen enligt Wendyista.

Mike Tyson inhandlade även en pistol men genomförde aldrig sina mordplaner. Tur det annars hade Angelina Jolie varit ensamstående mamma.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!