Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Regissör inspekterade Gwyneths bröst

Nöje | 18/05/2009 18:14

De såg helt fantastiska ut.

Skådespelerskan Gwyneth Paltrow har lite annorlunda krav innan hon tackar ja till en filmroll. När hon blev erbjuden en av huvudrollerna i filmen Two Lovers så tackade hon ja - på ett villkor. Hon ville att regissören först skulle inspektera hennes bröst.

Regissören själv, James Gray, berättar om hur han fick känna på stjärnans bröst då hon bett honom om en inspektion. Det kunde heller inte ske på vilken plats som helst utan Gwyneth bad regissören att komma till hennes buss där hon sedan klädde av sig.

Anledningen till denna bröstincident var att Gwyneth kände sig lite orolig över hur två förlossningar kan ha förändrat hennes bröst.

Enligt regissören ska Gwyneth ha sagt till honom:

– Jag har inga problem med att vara naken. Jag kommer att ge dig det du behöver. Men jag har fött två barn och jag tycker inte att brösten ser så bra ut nu för tiden. Gör mig en tjänst, kom till min buss så ska jag visa dem för dig. Om du tycker de är okej så tar jag rollen, berättar James Gray för The Sun.

Regissören gick då raka vägen till bussen för att titta på Gwyneths bröst och konstaterade att de såg fantastiska ut, skriver The Sun.

Two Lovers med Gwyneth:

Skrivet av: