Fredag 28 Jan
Stockholm

Robinson-Angelas utbrott på Erik

Tycker att han är en fegpropp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När det verkade som om Robinsondramat mellan Nina Amjadi, Anna Lundh, Erik Blomqvist och Angela Monroe ebbat ut så får det nu en oväntad vändning.

Det var när Angela blev sviken och utröstad av sina närmaste vänner på ön som dramat uppstod. Anna och Erik påstod att de blivit mordhotade av Angela medan Angela själv sa att hon bara försökte varna dem för att Nina var falsk.

Nu skriver Angela i sin blogg att hon och Nina har träffats och pratat ut. Men samtidigt uttrycker hon sin besvikelse över Erik som till henne förnekat att han känt sig mordhotad av Angela. Men till pressen har han senare sagt att han fortfarande känner sig hotad av Angela.

" I söndags ringde jag upp Erik Blomkvist angående Aftonbladets ”Var som ett mordhot” artikel. Jag ville veta ifall han verkligen menade att han FORTFARNDE kännde det som att jag mordhotat honom och Anna? Fegproppen svarade mig att han inte gjorde det och att artikeln var felskriven. Han menade att han var trött på att alla Robinsonartiklar handlar om dramat och inte om själva tävlingen i sig. Jag ringde då upp reporten, Ylva Niklasson, och diskuterade denna helt bizarra artikel i två långa samtal. Ylva blev lack över att hennes journalistheder ifrågasattes varpå hon ringde upp Erik. Helt plötsligt stod Erik för allt som han sagt i artikeln igen! Tydligen. Denne 195 cm långa man menar på FULLASTE ALLVAR att han FORTFARNDE känner sig hotad av MIG."

Angela skriver att dramat har eskalerat och att det känns ännu mer dramatiskt nu. Hon skriver att det var en helt annan person som låg bakom sveket.

"Fy fan för fegpropperi!", avslutar hon i bloggen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt