Fredag 3 Dec
Stockholm

Robinson-Christian örfilade Erika

Kändisfesten gick otroligt fel för Robinson-deltagarna. Det blev storbråk.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Återföreningen blev verkligen inte vad någon hade förväntat sig. När Robinson-deltagarna samlades för invigningsfest på restaurangbåten M/S Gerda i torsdags blev det i stället storbråk.

Det var många av teveprofilerna som gjorde sin kändisdebut men de hamnade snabbt i skymundan. För ju längre kvällen led desto hårdare verkar atmosfären ha blivit. Tills det slutligen exploderade.

– Christian drog plötsligt ett glas vin i golvet så det splittras. Sedan pekade han hotfullt på Erika och gick fram och gav henne ett slag rakt över ansiktet. Jag och Erika bara tittade chockat – det gjorde alla andra också på stället, berättar Josephine Myrén enligt Aftonbladet.

Bråket fick flera av vakterna att reagera och de tog tag i Christian, som leddes ut ur lokalen och kastades ut från festen.

– Det var ett fyllebråk. Jag gav henne en kindlavett, men sedan var det kramkram igen. Erika gjorde en jävligt dum grej och jag blev förbannad, försvarar sig Christian till Aftonbladet.

Trots att han nu säger sig ångra sig, vill han inte gå in på vad bråket handlade om. Men nu är skandalen ett faktum. Att det också råkade vara en kvinna han slog gör inte saken bättre.

– Jag kommer knappt ihåg att jag gjorde det. Jag har aldrig slagit en kvinna förut och så gör jag det plötsligt på en kändisfest mitt bland en massa folk – det är så jävla dumt, säger Christian enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela