Paris utkastad efter toalettsex

Paris Hilton sexade sig till en utkastning under sin vistelse i Cannes.


Paris Hilton har sannerligen rockat loss i Cannes under den prestigefyllda filmfestivalen. Men rikedom gör en inte nödvändigtvis väluppfostrad. Och i veckan gick även Paris över gränsen.

Det var på en privat fest som anordnades av Elton Johns make David Furnish, som det gick ack så fel. Furnish stötte på Hilton på ett av alla lyxhotell i Cannes och tyckte det var en bra idé att bjuda in henne till en privat fest på en yacht. Ett misstag skulle det visa sig.

– Så fort Paris kom dit hade hon sin tunga i pojkvännen Doug. Alla sa hela tiden hur opassande det var men Paris brydde sig inte om vilka som tittade på. De blev så upphetsade att hon drog med Doug ned under däck för att vara ensamma. Men precis när de skulle stänga toalettdörren så att de kunde hänge sig åt varandra, åkte de fast, säger en källa enligt Herald Sun.

Problemet var att David Furnish hade sett dem och skvallrat. Antagligen skämdes han en hel del själv. Kaptenen och ägaren av båten blev rasande och paret blev utkastade från festen.

– Han kastade ut dem för osocialt beteende, säger källan enligt Herald Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!