Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon är Pattinsons nya flamma

- 05/06/2009, 16:37 -

Nu ryktas det om ännu ett hett ungt Hollywoodpar.

Rykten, rykten, rykten. Vad ska vi göra med dem? Vad skulle vi göra utan dem? Nu är det återigen det gamla maskineriet som är igång. Och den här gången gäller det hunken Robert Pattinson. Twilight-stjärnan sägs nämligen ha haft ett ytterst hemligt förhållande med en riktig skönhet. Hemligt tills nu vill säga.

Camilla Belle anses vara en av Hollywoods sexigaste men man kan väl säga att Pattinsons nya flamma fortfarande har en del arbete kvar på sin karriär. Hennes största filmbedrifter är "When a stranger calls" och "10.000 BC". Hon har varit ihop med Joe Jonas från The Jonas Brothers. Om han nu sitter i ett hörn med krossat hjärta återstår att se.

– Jag har känt Camilla största delen av hennes liv och jag har aldrig sett henne så galet kär, säger en nära vän enligt Celebitchy.

Belles pressagent förnekar att någon affär ska ha pågått mellan Pattinson och Camilla Belle. Men uppgifter säger tvärtom.

– Hon och Rob har träffats i flera månader och hon talar om honom hela tiden, säger vännen enligt Celebitchy.

Men Pattinson är inte sen med att utnyttja sin stjärnstatus. Han har kopplats ihop med både Belle, Erika Dutra, Nikki Reed, Shannon Woodward och även Kristen Stewart.

Skrivet av: