"Otrogna" Bella hatad av Twilightare

Skådespelerskan utsätts för en massiv hatkampnj av Twilightare.


Hon må vara Bella Swan i succéfilmerna men det är ändå många som kände en klump av besvikelse när det kom fram att hunken Robert Pattinson är ihop med Kristen Stewart.

Men det är inte det som fått fansen att se rött. Snarare rykten om otrohet. Förhoppningsvis spills det inget blod men hatkampanjen är i full gång. Den unga skådespelerskan har fått ta emot hundratals hatbrev från Twilightare. De anser nämligen inte att hon behandlar Pattinson som sig bör.

– Hon är under attack från tjejer som inte tycker att hon behandlar Rob rättvist då hon samtidigt dejtar Michael Angarano, säger en källa enligt Celebitchy.

Medan Bella slits mellan hårig varulv och blek vampyr slits alltså hennes verkliga alter-ego Kristen Stewart mellan Robert Pattinson och Michael Angarano. Frågan är vem hon ska välja?

– Kristen bryr sig väldigt mycket om Michael men hon är också förälskad i Rob. Och medan Michael vill att hon ska komma över Rob är han inte redo att dumpa henne ännu. Michael vet att Kristen och Rob har två Twilight-filmer kvar att göra så vad som helst kan hände dem emellan.

Samtidigt strömmar hatbreven och mejlen in. Något som verkligen påverkat Kristen Stewart.

– Kristen hatar att fansen är upprörda på henne. Hon vill att de ska veta att hon genuint bryr sig om både Rob och Michael och inte vill såra någon av dem. Hon hoppas att fansen kommer att förstå hur hon känner och slutar skicka henne hatbrev, säger källan enligt Celebitchy.

Vem väljer du? Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!