Stockholm

Familjebråket fortsätter

Bråket mellan pappa Lohan och Lindsay är åter i full gång.


Läs mer

Familjefriden eller åtminstone något som liknande det, varade bara i någon månad. Men efter Lindsays senaste avslöjande har hennes pappa - Michael Lohan - fått förnyad lust att göra livet surt för Hollywoods flatpar.

"... min pappa lät precis mig och min familj bland andra, veta att han fick ett annat barn efter min lillasyster Aliana, eller kanske var det före Aliana? I vilket fall så var han otrogen mot min mamma och det suger verkligen... GOD JUL!!!", skrev Lindsay Lohan bittert i sin blogg.

Något som fått pappa Lohan att attackera Samantha Ronson. "Superparasiten" som han kallar henne. Han är nämligen helt övertygad om att det är hon som skrivit inlägget.

"Vad har Lindsay gjort för riktigt arbete sedan hon träffade Sam? Kanske borde hon följa Britney eller Drew och göra sig av med mörkret och komma in i ljuset", skriver Michael Lohan i ett öppet mejl.

För att vara rättvis så har dottern Lindsay Lohan gått och blivit designer. Med sin egna kollektion av leggings som hittills sålt som smör. Men heter man Michael Lohan så är man arg, riktigt arg. Nu hotar han dessutom att avslöja en massa hemligheter om Samantha Ronson. Han påstår sig nämligen ha en massa skvaller på sin dotters flickvän.

– Om ett till blogginlägg görs kommer folk att få veta sanningen. Jag kommer att publicera mejl, texter, dokument och inspelningar som bevisar allt jag hela tiden har sagt. Om Sam vill leka så är jag redo. Men bäst för henne att hon är redo! säger Michael Lohan till Tmz.

Det vankas blodig familjefejd med andra ord. Lagom till nyår.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.