Simon Cowell i strippskandal

Superdomaren sågs lämna en strippklubb nedkladdad med läppstift.


Duon Simon Cowell och Ryan Seacrest är antagligen två av världens mest eftertraktade ungkarlar. Kända och rika kan de nog ragga upp vem som helst. Det kan då tyckas lite underligt att det just är de två som hamnat mitt i en strippskandal.

För under sitt besök i London i veckan var pojkarna minst sagt syndiga. De tog sig nämligen till Stringfellows, en av Londons ökända strippklubbar. Men om de trodde att de skulle få vara ostörda trodde de fel. Cowell och Seacrest kom till klubben runt tio på kvällen och kom inte ut förrän halv fyra på natten. Mer än fem timmars "klubbande" alltså.

När paret så stapplade ut såg de något berusade men också väldigt nöjda ut. Ytterligare ögonbryn höjdes när kamerablixtarna lyste upp Simon Cowells ansikte nedsmetad med läppstift. Något som går helt emot deras så helylle image som programvärdar för ett av världens största teveprogram "Idol". Nu anklagas de för att vara snuskgubbar.

Men det här är inte första gången Simon Cowell besöker strippklubben Stringfellows. Nu har det läckt ut bilder på stjärnan där han gör sig bekväm med en kvinnlig strippa, enligt Daily Mail.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!