Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Susan Boyle akut till psyket

Nöje | 01/06/2009 10:25

Hon är känslomässigt utmattad.

Den favorittippade talangen Susan Boyle tog inte hem förstaplatsen i finalen av Britain´s Got Talent utan fick se sig slagen av dansgruppen Diversity. På grund av all uppståndelse och oro inför finalen blev Boyle utmattad och fick på söndagen ett känslomässigt sammanbrott.

Trycket blev för stort

Boyle bodde på hotell Wembley Plaza i London i samband med finalen.

–Hon har varit på hotellet i några dagar, men sedan finalen på lördagen har hon betett sig konstigt och orsakat en hel del uppståndelse, uppger en källa till The Sun.

Personalen på hotellet blev oroliga, något stod inte rätt till med Boyle. Polis och ambulans tillkallades. När sjukvårdarna och polisen kom fördes hon frivilligt och lugnt ut till den väntande ambulansen, utan bråk.

– Vi ville inte stressa upp henne eller göra henne upprörd. Hon såg inte ut att må så bra, hon såg väldigt förvirrad ut, säger källan.

Skivkontrakt och turné

En anställd på kliniken, som tillhör en kedja som specialiserat sig på mental hälsa, bekräftar till The Sun att Boyle blivit inskriven på psykkliniken.

Taleskvinnan för teveprogrammet Britain´s Got Talent meddelar att Boyle ska ta några dagars time out för att vila och återhämta sig. De gör vad de kan för att stötta henne.

– Efter finalen i programmet är Susan utmattad, även känslomässigt, säger taleskvinnan till The Sun.

Simon Cowell, en av domarna i programmet, pratade med Boyle efter finalens slut för att berätta att han har allt planerat och klart för henne. En skiva och en turné i USA. Men det är upp till henne, hon måste känna efter vad hon vill.

Innan sammanbrottet:

Skrivet av: