Måndag 21 Jun
Stockholm

Jolie avgudar Clint Eastwood

Skådespelerskan var rädd för att hennes barn skulle kidnappas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sexbarnsmamman var väldigt nära att tacka nej till erbjudandet från Clint Eastwood. Men det gjorde inte Jolie, och det är något hon verkligen inte ångrar. Från början hade hon ingen aning om att hon skulle lära sig så mycket under inspelningen.

Angelina Jolies farhågor gällde rollen i fråga, där hon skulle spela Christine Collins i Eastwoods nya film Changeling. Filmen handlar om en mamma som förlorar sin son för kidnappare, vilket Jolie på ett sätt var rädd för att själv drabbas av. Hon läste igenom manuskriptet i ett nafs.

– Och jag var så arg som mamma att jag inte ville göra det, jag ville inte ta i det, jag ville inte tänka på att någon skulle kunna kidnappa mina barn. Jag ville inte komma det nära, säger hon i en intervju för ABC News Nows "Popcorn With Peter Travers".

Sedan kom hon på andra tankar.

– Men jag kunde inte glömma det och jag kunde inte sluta tänka på henne och jag fortsatte att berätta för folk om den här otroliga kvinnan så jag förstod hennes berättelse och storyn om vad hon fick gå igenom och att hon slogs mot systemet och vem hon var och jag ville verkligen berätta om det, säger Jolie.

När regissören Clint Eastwood senare hörde av sig till henne på telefon och sa att han tyckte att det var okej att hon gjorde rollen hoppade hon runt i huset av glädje, skriver OK! Magazine.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela