Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jolie ville inte skaffa barn

Nöje | 11/10/2008 15:46

Några egna barn var det inte tal om förrän Pitt kom in i leken.

Från början var tanken att bara adoptera barn - inte skaffa några egna. Så hade Angelina Jolie, 33, planerat sitt liv. Men sedan kom Brad Pitt in i bilden. Så fort hon hade blivit förälskad i honom kom hon på andra tankar. Det avslöjar hon i en öppenhjärtig intervju.

– Jag tror att en av de livsförändrande saker han gjorde, en av många, var att jag absolut inte skulle bli gravid. Jag kände aldrig att det var rätt sak att göra, säger Angelina Jolie.

Men när hon plötsligt såg Brad Pitt, 44, med hennes adopterade barn Maddox och Zahara visste hon att han aldrig skulle se på dem som annorlunda. Det gav henne ett lugn, skriver People.com.

– Jag antar att jag tittade på honom och älskade honom och bara kände mig öppen för att (bli gravid). Jag ville det plötsligt. Det är en av de saker som inte går att förklara, säger Jolie.

För tillfället har paret tvillingarna Knox och Vivienne, som är tre månader gamla, och tvååringen Shiloh, samt de adopterade barnen Maddox, Zahara och Pax.

Skrivet av: