Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella blir myndig

- 21/10/2008, 20:21 -

Sveriges egna bloggdrottning fyller 18 år i dag. Därmed kan hon dricka lagligt.

Nyheter24 gratulerar och uppvaktar Isabella Löwengrip, känd i folkmun som Blondinbella, på artonårsdagen.

Nyheter24 försökte nå Isabella för att delge henne våra gratulationer, men fick inte tag på henne. Då ringde Nyheter24 olika inneställen kring Stureplan för att ta reda på var hon kan tänkas fira.

När Nyheter24 samtalade med Spy Bar framkom det att hon inte har något att hämta på just det etablissemanget.

– Jag skiter i om Blondinbella är arton eller 23. Hon kommer inte in ändå. Spy Bar är ett ställe för tänkande människor, säger klubbchefen Carl M Sundevall.

Bloggdrottningen som förra veckan vann pris för bästa bloggbusiness har tagit en bloggpaus. Senaste tidens skriverier och hetsjakt på den unga kvinnans festande och leverne tog sig otroliga proportioner. Hon var bara sjutton år. Men nu är hon alltså myndig och ett år klokare.

Vännerna grattar på sina bloggar. Miss Inga frågar sig vad han ska ge till någon som "typ redan har allt och dessutom har hon massvis med mer pengar".

Fast det är mitt i skolveckan och Blondinbella kanske är hemma och äter tårta. Den riktiga festen är den 13:e november på Tallink-färjan Galaxy. Biljetterna såldes på svarta marknaden och priset uppgick för två veckor sedan till hela 7 500 kronor.

Östersjön kan nog se fram emot den tokigaste bloggbönefesten på de sju haven.

Skrivet av: