Blondinbella blir myndig

Sveriges egna bloggdrottning fyller 18 år i dag. Därmed kan hon dricka lagligt.


Nyheter24 gratulerar och uppvaktar Isabella Löwengrip, känd i folkmun som Blondinbella, på artonårsdagen.

Nyheter24 försökte nå Isabella för att delge henne våra gratulationer, men fick inte tag på henne. Då ringde Nyheter24 olika inneställen kring Stureplan för att ta reda på var hon kan tänkas fira.

När Nyheter24 samtalade med Spy Bar framkom det att hon inte har något att hämta på just det etablissemanget.

– Jag skiter i om Blondinbella är arton eller 23. Hon kommer inte in ändå. Spy Bar är ett ställe för tänkande människor, säger klubbchefen Carl M Sundevall.

Bloggdrottningen som förra veckan vann pris för bästa bloggbusiness har tagit en bloggpaus. Senaste tidens skriverier och hetsjakt på den unga kvinnans festande och leverne tog sig otroliga proportioner. Hon var bara sjutton år. Men nu är hon alltså myndig och ett år klokare.

Vännerna grattar på sina bloggar. Miss Inga frågar sig vad han ska ge till någon som "typ redan har allt och dessutom har hon massvis med mer pengar".

Fast det är mitt i skolveckan och Blondinbella kanske är hemma och äter tårta. Den riktiga festen är den 13:e november på Tallink-färjan Galaxy. Biljetterna såldes på svarta marknaden och priset uppgick för två veckor sedan till hela 7 500 kronor.

Östersjön kan nog se fram emot den tokigaste bloggbönefesten på de sju haven.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.