Blondinbella gör comeback

Världens kortaste paus är över. Skrivabstinensen blev för stor för Blondinbella.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Blondinbella är tillbaka till mångas glädje och fleras förtret. Bloggdrottningen tog en paus för bara några veckor sedan för att som hon skrev i sitt senaste inlägg "Lära sig andas".

Men nu är hon alltså tillbaka efter världens kortaste paus kan tyckas. Nu satsar hon på en helt annan aproach än vad många av hennes läsare är vana vid.

– Jag är mer åt politikerhållet det ytliga är bara en karaktär. Eftersom mina läsare mognat så vill jag också visa en mognare sida, säger Blondinbella till Nyheter24.

Varför tog du en paus?

– Det blev för mycket. Mina dagar var helt kaotiska och till slut visste jag inte vad som var jobb och privatliv. Jag behövde en paus för att känna mina gränser.

Hur har ditt bloggande förändrats efter pausen?

– Jag har lärt mig att säga nej. Det kommer inte bli lika många inlägg. På helgerna kommer jag inte skriva och hinner jag inte så kommer jag inte heller blogga. Att bli Sveriges största blogg är inte ett mål eftersom jag redan uppnått det.

Kommer du någonsin sluta blogga?

– (skratt) Det är svårt. Att blogga är det roligaste jag någonsin gjort. Men skulle det bli för mycket så slutar jag. Men jag hoppas att jag orkar, säger Blondinbella till Nyheter24.

Nu på söndag är det alltså comeback-premiär för Blondinbella.

Skrivet av: