Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Versacedottern vägde 31 kilo

- 22/10/2008, 08:44 -

Allegra lider fortfarande av anorexi.

20-åriga Allegra Versace kämpar fortfarande mot sin anorexi. Det var förra året som mamma Donatella Versace gick ut offentligt med att dottern led av sjukdomen. Till People berättade hon att Allegra kämpat i flera år med sin snedvridna kroppsuppfattning.

På gårdagens bilder från en museeinvigning i New York syns ingen skillnad på Allegra som fortfarande är pinnsmal.

När Allegra var som värst förra året vägde hon knappa 30 kilo. Dottern var så illa däran att hon blev bevakad dygnet runt och blev matad genom en nasogatrisk slang.

53-åriga Donatella Versace är högsta huvudet på det italienska modehuset Versace. Det var efter att Donatellas bror och grundare av modehuset, Gianni Versace mördades 1997, som systerdottern Allegra fick ärva halva modehuset. Kanske är det arvet efter sin morbror som pressar dottern.

Allegra går på de flesta premiärer och modevisningar men tenderar till att alltid hålla i sig nära sitt sällskap. Se de chockerande bilderna ovan på Allegras kropp.

Skrivet av: