Megan Fox söker rosande nörd

Megan Fox vill träffa ett av sina största fans efter den totala dissen.


Det var mitt under den hektiska galapremiären av Transformers. Tusentals fans var på plats. Skrek, klängde och tiggde autografer. Mitt i allt detta stormande stod han. En rosenkindad kille som slitit sig från närmsta dataspel för att försöka skänka sin största idol en ros.

Och där stod hon. Kvinnan som miljoner åtrår - Megan Fox. Med sitt bruna hårsvall, rosa läppar och blåa bambiögon. Att sex "osar ut genom hennes porer", som Fox själv beskrev det, verkade det inte råda någon tvekan om.

Med svetten rinnande, torr mun och bultande hjärta tog han sin chans. Han sträckte fram den vita rosen. Samtidigt knäppte en fotograf en bild som visade hur den framräckta rosen blev kvar i hans hand, övergiven av Megan Fox. Dissen var total.

Men Megan Fox är inte bara vacker, hon har även ett stort hjärta. Nu har filmbolaget nämligen utlyst en belöning på 5 500 dollar till den som kan hjälpa till att identifiera pojken. Inte nog med att de vill komma i kontakt med honom de vill fixa ett möte mellan honom och Megan Fox, enligt Perez Hilton. En riktig liten saga alltså.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!