Taylor bojkottar Michaels minnesstund

"Jag kommer inte att ta del av den".


Gästlistan för Michael Jacksons minnesstund på Staples Center är fullspäckad av världskändisar. Men en som bojkottar minnesstunden är Michaels goda vän Elizabeth Taylor som inte vill vara en del av den offentliga uppståndelsen.

Elizabeth meddelar på sin Twitter om att hon har blivit tillfrågad att tala på Stables Center under minnesceremonin. Men hon vill inte vara en del av den offentliga uppståndelsen och skriver att hon inte tror att hon skulle kunna säga ett enda sammanhängande ord under talet.

"Jag har sagt att jag inte kommer till Staples Center och jag kommer verkligen inte att ta del av den (minnesceremonin). Jag älskar honom för mycket", skriver Elizabeth.

De kändisar som blivit inbjudna är bland annat: Mariah Carey, Jennifer Hudson, Martin Luther King III, Bernice A. King, John Mayer, Lionel Richie, Smokey Robinson, Brooke Shields, Usher och Stevie Wonder.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.