Debbie Rowe säljer barnen

Michaels exfru vill sälja sin rätt till vårdnad om barnen - för miljoner.


Det väntas bli en hård strid om vem som får ta hand om Michael Jacksons barn. I potten ligger nämligen en förmögenhet i vad man kanske kan kalla barnbidrag. Konflikten står mellan Debbie Rowe och Jacksons familj men nu verkar Jacksons exfru ha öppnat för en lösning. En dyr sådan visserligen.

– Det är den slutgiltiga betalningen, säger en källa till NY Post.

För Debbie Rowe är redo att ge upp sin rätt till vårdnad mot en betalning på fyra miljoner dollar och en fastighet värd 900 000 dollar. Drygt 35 miljoner kronor totalt. Något som fått Jacksonfamiljen med Michaels mamma, Katherine, i spetsen, att flyga i taket.

– De kände som att det var en lösensumma. Rowe kom in i bilden igen för att hon ville ha pengar, säger källan till NY Post.

Den här gången skulle hon dock ge upp alla sina rättigheter som förälder vilket skulle innebära att även om Michaels mamma Katherine avled, så skulle Rowe inte ha någon rätt eller inflytande över vem som tar hand om barnen. Den avlidna stjärnan själv uttryckte i sitt testamente att den nära vännen Diana Ross skulle få vårdnaden om barnen. Frågan är om det blir rättegång eller om familjen Jackson går med på den här dyrköpta lösningen?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!