Will Smiths fru om parets vilda sexliv

"Vi började kyssas passionerat."


Will Smiths fru Jada Pinkett Smith har för vana att skryta vitt och brett om parets sexliv. Kanske har hon anledning att göra det, men har vi inte hört nog snart?

Nu är hon igång igen och berättar ogenerat och öppet om sina knep för att få till det med Mr Smith.

– När man har tre barn måste man ta tillfällena i akt. När jag och Will satt i limousinen på väg till Academy Awards tidigare i år började Will att kolla på mig på det där sättet som gör mig helt vild, säger hon enligt New York Post.

Man skulle ju kunna tro att det är slut där. Men icke sa Nicke. Hon fortsätter friskt att berätta om deras spännande bilfärd.

– Vi började att kyssas passionerat, och det som hände sen, ja...vad ska jag säga. Låt mig säga att vi missade röda mattan och det slutade med att jag nästan inte bar något smink på galan, säger hon nöjt enligt New York Post.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.