Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jolie uppfyller Pitts sexfantasier

Nöje | 24/01/2009 14:18

En tidigare livvakt berättar allt om stjärnornas heta sexliv.

En våt sexdröm som nu blivit en mardröm. Åtminstone för Angelina Jolie. För nu går hennes före detta livvakt och tillika exvän - Mickey Brett - ut och berättar allt om parets heta sexliv.

Och det finns mycket att berätta. En hel bok faktiskt. Där avslöjas ett och annat om Angelina och Brads relation medan han var gift med Jennifer Aniston. Bland annat.

– Mickey vet allt om Angie. Det kommer att bli en av de saftigaste böckerna som någonsin skrivits, säger en källa enligt Ekstrabladet.

Den tålmodige läsaren får även veta hur stjärnan snärjer sin nuvarande hunkmake med allsköns sexfantastier.

– Hon var med på alla hans sexfantasier. De köpte sexleksaker, piskor och latexkläder, säger samma källa enligt Ekstrabladet.

Det antagligen saftigaste avslöjandet är att Jolie ska ha varit otrogen mot sin Pitt. Ett tjugotal gånger. Med både kvinnliga och manliga kändiskollegor. Något som kanske skulle få äktenskapet att rämna. Lite ironiskt i sammanhanget.

– Mickey anordnade minst 20 hemliga möten för Angie på förstklassiga hotell medan Brad arbetade. Och han hjälpte henne med historier för att inte bli avslöjad, berättar källan enligt Ekstrabladet.

Skrivet av: