Jordan: Jag vill adoptera

Erkänner nu att hon vill "göra en Madonna."


Trebarnsmamman Katie "Jordan" Price säger nu att hon vill "göra en Madonna" och adoptera ett föräldralöst barn.

Jordan avslöjade nyligen i en teveshow att hon fått missfall, att hon hatar att vara gravid och att hon ville adoptera när hon var tillsammans med Peter Andre.

– Jag vill ha fler barn, men det finns inte en chans att jag är med om det psykiskt jobbiga med att vara gravid igen efter att ha förlorat Petes barn. Smärtan var alldeles för stor, säger Jordan enligt News of the World.

Men hon har inte tappat hoppet om ett fjärde barn. Hennes taktik är dock något märklig.

I stället för att visa att hon är en bra och ansvarstagande mamma har hon på senaste tiden festat vilt, visat trosorna offentligt, flirtat med var och varannan man samt åkt ifrån sina små barn alltför ofta.

Det var efter separationen från sin förre kärlek Peter som hon blev vildare än någonsin.

–Katie har förlorat intresset för att vara en perfekt mamma och bryr sig inte om att folk dömer henne, säger en kompis till Jordan till News of the World.

Om Jordan adopterar har hon planer på att gå i samma fotspår som Madonna, som adopterade en liten tjej från Malawi alldeles efter sin skilsmässa med Guy Ritchie, skriver News of the World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.