Måndag 21 Jun
Stockholm

Katie Price drabbad av missfall

Katie Price som är mitt i en infekterad skilsmässa, berättar om missfallet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Peter Andre och Katie Price är just nu det stora samtalet i hemlandet Storbritannien. Och skvallret lär inte avta med hennes senaste utspel i en intervju med tevestjärnan Piers Morgan. Där berättar en gråtandes Price nämligen om sitt missfall.

Det var under parets besök i Los Angeles, som präglades av bråk, som Katie Price fick beskedet om graviditet. Men det gick fruktansvärt fel när hon besökte läkarna tillbaka i Storbritannien. Under ultraljudet hittade läkarna inget hjärtpuls på fostret.

– Jag tänkte att han skulle bli bra, läkaren kommer att hitta en puls. Och det var på skärmen och de petar ju runt med den och till slut sa han "Nej, det är dött, det är borta", berättar en snyftande Katie Price för The Sun.

Det blev en omedelbar abort. Något som förvärrade problemen med maken Peter Andre och som bekant slutade det hela i skilsmässa. Intervjun har dock fått Andre att flyga i taket.

"Det var Peters barn också och Peter är förstörd och djupt besviken på att Katie har valt att berätta om det här och deras äktenskap. Det är en privatsak", säger hans presstalesman enligt The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela