Joe Jackson förnekar misshandeln

Förnekar även planerna på att bilda Jackson 3.


Michael Jacksons pappa, Joe Jackson, berättade i teveprogrammet Larry KingCNN under måndagen att han aldrig har slagit Michael och att han aldrig gjorde några misstag när han uppfostrade Michael.

När Larry frågar Joe om de rykten som säger att han har misshandlat sin son säger Joe att det bara är en massa skitsnack.

Larry frågar igen om han någonsin skadat Michael fysiskt.

– Aldrig. Jag har aldrig gjort det och jag uppfostrade honom precis som du skulle uppfostra dina barn. Men att skada Michael, varför det? Jag har ingen anledning. Det är min son. Jag älskade honom. Jag älskar fortfarande honom, säger Joe till Larry King.

När Larry frågar om han har planer på att bilda Jackson 3 med Michaels barn förnekar han det.

– Inte sant. Det är massa struntprat, säger Joe.

Joe tog även upp sina misstankar kring doktor Conrad Murrays inblandning i Michaels död. Men han medgav att han inte visste vad som hänt när Michael dog.

– Om det fanns en doktor i närheten som inte kunde återuppliva honom - och den här doktorn sedan försvinner, det tog tre dagar att hitta honom. Så vad tror du hände? För mig är det ett falskt spel, säger Joe.

Han sa även att han hade förbjöds att se eller tala med sin son dagarna före Michaels död.

– Larry, jag kunde aldrig nå honom. Jag försökte allt vad jag kunde men jag kunde aldrig nå honom eftersom säkerhetsvakterna inte lät mig träffa honom. Jag kunde aldrig nå honom, säger Joe till Larry King.

Se hela Joe Jacksons försvarstal:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.