Stockholm

Schwarzenegger twittrade med kniv

Nu kritiseras guvernören för det oskarpa påhittet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan Twitter intog internet har världens kändisar förts närmare folket än någonsin.

Men det är inte alltid man gillar vad man ser.

Senast upprörde Kaliforniens guvernör Arnold Schwarzenegger med den twittervideo han laddade upp tidigare i veckan. I klippet svingar Terminator-stjärnan en stor jaktkniv för att understryka att han ska skära ner på samhälleliga kostnader som utbildning och vård med hisnande 15 biljoner dollar.

– Du vet, ni skickade en guvernör till Sacramento, inte El Stiffo, som några tidigare var, utan ni skickade någon som var lite mer underhållande och som har lite mer roligt åt allt, sade Schwarzenegger till Yahoo News för att försvara videon. Inte att jag tycker att det är roligt att skära ner; det gör mig ledsen. Men jag tycker att det är roligt med jobbet självt, för jag tycker att det är det mest givande jobb jag någonsin haft, trots att det är ett enormt ansvar, fortsatte han.

Men alla verkar inte tycka att det kniviga skämtet var lika roligt - framförallt på grund av den kniviga situation Kalifornien befinner sig i. Delstaten kämpar med ett budgetunderskott som är räknat till 24 miljarder dollar, och har en arbetslöshet på 11,5 procent.

Se den omtalade videon här!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.