Miley Cyrus som Batgirl?

Är ryktena om Miley Cyrus sanna?


Hollywoods stora snackis i veckan är att Miley Cyrus ska ha provspelat för nya uppföljaren till The Dark Knight i rollen som Batgirl. Miley, som är mogen för sin ålder, ska ha kommit i Batgirl-dräkt och charmat filmbolaget Warners representanter.

– Hon skuttade runt i rummet och hade skrivit någon slags dialog själv. Problemet är att alla inte riktigt är övertygade om att Miley har talang nog för rollen, sa källan skrev Hollyscoop förra veckan.

I Dark Knight tog Fox fram en ny, slimmare och rörligare, Batmandräkt som lämpar sig för närstrid, något som passar kampsportsexperten Batgirl. Batman som blivit av med sin kärlek är en jagad man med få vänner.

Serietidningarnas Batman har alltid haft Robin vid sin sida, men fadersrelationen har varit svår för Hollywood att acceptera. En ung sexig Batgirl som sidekick skulle däremot kunna funka. Spelad av den största tonårsstjärnan låter dock som ett framgångsrecept.

Sist Batgirl syntes på duken var i Batman Forever från 1995 där Alicia Silverstone spelade en överklassflicka som drog på sig latexdräkten. Filmen floppade.

Filmen ska spelas in nästa år och släppas 2011. Tidigare har det ryktats flitigt om Johnny Depp som The Riddler och Cher som Catwoman. Men flera hollywoodexperter och filmforum som IMDB ser nyheten med Miley som en ren och skär bluff värdig en tabloid. Det menar att det är osannolikt att regissören Chris Nola skulle godta detta - och varför förstöra ett framgångskoncept? Men det behöver inte vara allt för omöjligt.

Batmanregissören Chris Nolan har tydligt sagt att han inte vill ha med Robin i sin version av Batman. Nolan som är inspirerad av Frank Miller som tog fram en flicka som följeslagare. Miley Cyrus är fenomenal i rollen som dubbelpersonlighet i Hannah Montana.

Uppdraget kan även vara lagt på någon annan. Nolan kanske inte är motiverad längre efter att hans vision om en Batmantriologi sprack i och med Heath Ledgers tragiska bortgång. Det kan då bli ett slut likt Lars von Triers Riket där Ernst Hugo Järegård dog innan inspelningen av säsong tre.

Kanske är det enda sanna att Warners representanter var nöjda. Regissören Sam Raimi gjorde succe med de första två Spiderman-filmerna, bara för att se producenterna kräva att fanfavoriten Venom skulle vara med i trean.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

1 timme sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.