"Punisher" straffad för rattfylla

Han är knappast den enda. Men den senaste i raden. Rattfulle Thomas Jane.


Thomas Jane spelade "The Punisher" i floppfilmen med samma namn. Han är också gift med Patricia Arquette. Något som egentligen inte spelar någon roll när man sätter sig bakom ratten efter en utekväll i vodkans tecken. Tidigare i år stoppades han nämligen av polis för fortkörning hela tre gånger. Under en och samma natt. De två första gångerna blev det dryga böter men den tredje fick han blåsa. Och ve och fasa. Han var full. Nu har han dömts till ett års villkorlig dom och måste samtidigt genomgå behandling mot sin alkoholism. Dessutom ska han betala 1 700 dollar i böter enligt tmz.com. Thomas Jane har inte bestridit domen.

Se trailern till B-filmen "The Punisher":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.