Peter: "Jag gillade aldrig Jordan"

Nu talar han ut om hur Jordan förminskade honom under deras äktenskap.


Efter splitten mellan Katie "Jordan" Price och hennes före detta kärlek, Peter Andre, har deras uttalanden i media blivit allt smutsigare.

Medan den före detta glamourmodellen lever livet i Marbella med sin nya kärlek, Alex Reid, passar Peter på att vädra sina åsikter om henne.

Han anklagar sitt ex för att hon förminskade honom under deras äktenskap.

–Kate har tryckt ner mig under fem och ett halvt år och det är verkligen en skam att hon inte förstår att hon ska sluta nu när vi inte ens är tillsammans längre. Hon gör narr av mig konstant och det gör mig verkligen upprörd att hon utnyttjar barnen för att göra det, säger Peter enligt Daily Mirror.

Peter berättar att det känns som om han inte känner Katie längre.

– Jag älskade Katie Price men jag har glömt henne nu, säger han.

Peter avslöjar sedan något om Katies alter ego, Jordan, som hon inte kommer att tycka om.

–Jag har aldrig gillat Jordan och mina känslor har inte förändrats. Hon talar mot sig själv hela tiden och jag tror att folk verkligen börjar att förstå att hon säger en sak ena stunden och något annat i nästa stund, säger han.

Han säger att han tycker att hon är oförutsägbar. Katie ska ha velat ha fler barn med Peter eftersom hon trodde att barnen skulle bli väldigt vackra.

– Men i nästa sekund säger hon att hon redan har kommit över mig. Charmigt! Det blir lite desperat om du frågar mig, säger Peter till New!, enligt Daily Mirror.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!