"Vår son såg Jordan i sängen – med nya killen"

- 08/08/2009, 13:22 -

Peter Andre anser att hans ex-fru Jordan är helt avskyrvärd.

Långt ifrån alla relationer har ett lyckligt slut. Det är skandalparet Peter Andre och Katie "Jordan" Prices skilsmässa det yttersta beviset för. Smutsigt, snuskigt och elakt är bara förnamnet.

Och nu har dagen kommit då Peter Andre kallar sin ex-kärlek för "vidrig". Den här gången är inte anledningen Jordans smaklösa fejkbränna eller de desperata tuttbilderna. Nej, det som får Andre att gå i taket är något helt annat.

Parets fyraårige son Junior frågade nämligen pappa Peter varför det låg en "annan man i mammas säng".

– Det var som en kniv i mitt hjärta. Nej, faktiskt inte bara det. Det var en kniv som snurrades ett varv och sedan drogs ur, säger Andre i en exklusiv intervju i dagens upplaga av The Sun.

Jordans nya kärlek Alex Reid, 34, har redan flyttat in med Jordan. Huset de bor i är exakt det samma som Jordan delade med Peter Andre. Det var bara för en vecka sedan som Junior upptäckte det nya kärleksparet i sängen.

– Junior frågade hela tiden varför mamma var i sängen med en annan man. Jag trodde inte honom först. Jag trodde det bara var sånt som småbarn säger. Men han har fortsatt att fråga om det...det är inget en fyraåring ska behöva säga. Det är verkligen det lägsta jag hört. Någonsin, avslutar en skärrad Andre.

Skrivet av: