Äldre stjärnor tjänar mest i Hollywood

Det går ingen nöd på medelålderskvinnorna i Hollywood.


Man kan kanske tro att det är de unga och rykande heta hollywoodnykomlingarna som ska dra hem storkovan. Men Forbes lista över de rikaste kvinnorna i Hollywood visar något annat. De som toppade listan är alla äldre kvinnor med pondus som har en lång och stadig karriär bakom sig.

På första plats kommer Oprah Winfrey som med bland annat sin omåttligt populära talkshow har kammat hem vansinniga 275 miljoner dollar under det senaste året.

Som välförtjänt tvåa kommer allas våran Madonna som tack vare sin stora världsturné har ytterligare några miljoner att stoppa ner i spargrisen.

Andra kända namn som kommer längre ner på listan är den betydligt yngre Britney Spears och Angelina Jolie.

Men de kommer nog inte spilla alltför många tårar över sina låga placeringar. Forbes utnämnde tidigare i sommar Angelina Jolie till Hollywoods mäktigaste kvinna. Det är inte illa det heller.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.