Fredag 25 Jun
Stockholm

"Hon är vår tids prinsessan Diana"

Doug Reinhardt snålar inte med orden när han talar om sin Paris Hilton.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det tog ett abrupt och bittert slut i början av sommaren men nu är de tillbaka ihop - Paris Hilton och hennes Doug Reinhardt. För i flera månader har nu Reinhardt öst både presenter och uppmärksamhet över sin exflickvän för att få tillbaka lågan som en gång fanns de emellan. Och nu tycks han ha lyckats.

Förra månaden återförenades de båda när Hillsstjärnan hyrde en hel ö i Fiji för att spendera en romantisk semester med Paris Hilton. Inte nog med det, han betalade 50 000 pund, drygt 650 000 kronor, för ett halsband av svarta pärlor till sin Hilton. När man spelar om miljoner är det det bästa som gäller. Paris Hilton själv verkar också nöjd.

"Jag har aldrig haft så här kul. Doug har tagit med mig på en romantisk semester. Han är min bäste vän", skriver hon på sin twitter.

Det verkar alltså som att de båda turturduvorna snart kommer att återuppliva de gamla bröllopsryktena som de håller på. Och Paris Hilton tycks inte minst ha hittat en beundrare i sin Doug.

– Hon är vår generations prinsessan Diana. En sådan fantastisk kvinna, så givmild, graciös och vacker, har han sagt om henne enligt The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela