Paris Hilton slogs med svensk DJ

Bimbon ville höra hiphop - utlöste stort slagsmål med svenske Steve Angello.


Svenske DJ-stjärnan och housemusikproducenten Steve Angello har hamnat ordentligt i luven med världsstjärnan, modellen och superbimbon Paris Hilton.

När Angello - som är medlem av producentgruppen Swedish House Mafia med bland annat Eric Prydz - spelade skivor på gigantiska Winter Music Conference i Miami härom kvällen var Paris Hilton missnöjd med musikvalet.

Stjärnan gick fram flera gånger till DJ-båset för att be Angello köra något annan än den dansmusik han var bokad för att spela.

Till slut gick det så långt att ett regelrätt slagsmål bröt ut i DJ-båset.

Enligt en av Steve Angellos agenter påstås bråket ha börjat med att Hiltons pojkvän Doug Reinhardt slog till den svenske discjockeyn. Agenten backas upp av en till DJ som också bevittnade händelsen.

– Hennes säkerhetskille slog till Angello eftersom han vägrade spela det hon ville höra, säger agenten Matt Learmouth.

Paris Hiltons uppgifter är däremot totalt omvända, enligt henne ska Angellos livvakt (vilket han själv menar att han inte har någon) puttat till Hilton hårt, vilket fick pojkvännen Reinhardt att kliva in som en riddare och försvara sin käresta.

– Sen bröt helvetet löst. Det var som taget ur en våldsfilm, så skrämmande. Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv, skriver Paris Hilton i sin MySpace-blogg, och fortsätter:

– Doug slogs mot typ sex killar. Han var så klart starkare än dem allihop, men en av idioterna slog honom i ansiktet så att hans läpp sprack. Det var blod överallt. Jag grät och var rädd, skriver Hilton.

Enligt Angellos sida av händelsen ska Hilton dock ha varit skitjobbig och flera gånger under kvällen ha gått till DJ-båset för att tjata om att få höra hiphop i stället för den techno och house som Angello normalt spelar, och som festen hade som tema. Alla som var på festen hade kommit för att höra just den dansmusik som Angello spelar.

"Det skulle vara som att be Jay-Z spela Abba på en hiphopfest", skriver TheImproper.com.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.