Fredag 22 Okt
Stockholm

Paris Hilton slogs med svensk DJ

Bimbon ville höra hiphop - utlöste stort slagsmål med svenske Steve Angello.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Svenske DJ-stjärnan och housemusikproducenten Steve Angello har hamnat ordentligt i luven med världsstjärnan, modellen och superbimbon Paris Hilton.

När Angello - som är medlem av producentgruppen Swedish House Mafia med bland annat Eric Prydz - spelade skivor på gigantiska Winter Music Conference i Miami härom kvällen var Paris Hilton missnöjd med musikvalet.

Stjärnan gick fram flera gånger till DJ-båset för att be Angello köra något annan än den dansmusik han var bokad för att spela.

Till slut gick det så långt att ett regelrätt slagsmål bröt ut i DJ-båset.

Enligt en av Steve Angellos agenter påstås bråket ha börjat med att Hiltons pojkvän Doug Reinhardt slog till den svenske discjockeyn. Agenten backas upp av en till DJ som också bevittnade händelsen.

– Hennes säkerhetskille slog till Angello eftersom han vägrade spela det hon ville höra, säger agenten Matt Learmouth.

Paris Hiltons uppgifter är däremot totalt omvända, enligt henne ska Angellos livvakt (vilket han själv menar att han inte har någon) puttat till Hilton hårt, vilket fick pojkvännen Reinhardt att kliva in som en riddare och försvara sin käresta.

– Sen bröt helvetet löst. Det var som taget ur en våldsfilm, så skrämmande. Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv, skriver Paris Hilton i sin MySpace-blogg, och fortsätter:

– Doug slogs mot typ sex killar. Han var så klart starkare än dem allihop, men en av idioterna slog honom i ansiktet så att hans läpp sprack. Det var blod överallt. Jag grät och var rädd, skriver Hilton.

Enligt Angellos sida av händelsen ska Hilton dock ha varit skitjobbig och flera gånger under kvällen ha gått till DJ-båset för att tjata om att få höra hiphop i stället för den techno och house som Angello normalt spelar, och som festen hade som tema. Alla som var på festen hade kommit för att höra just den dansmusik som Angello spelar.

"Det skulle vara som att be Jay-Z spela Abba på en hiphopfest", skriver TheImproper.com.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela